0

GREPOFIT 135 kapslí

Doplněk stravy s vyváženou kombinací vysokého obsahu extraktu z grapefruitových jadérek, echinacey purpurey, ibišku súdánského a šalvěje lékařské. Je vhodný k užívání v chladných měsících roku. Pomáhá ke zdraví dýchacích cest a posílení obranyschopnosti organismu.
Více informací
GREPOFIT
Skladem
474,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Efektivní složky z grapefruitových jadérek (Citrus paradisi) mohou přispět k mikrobiální rovnováze tělesných orgánů a tkání.

Echinacea napomáhá ke zdraví dýchacích cest a přispívá k přirozené obraně organismu. Ibišek súdánský podporuje funkce močových a trávicích cest, přispívá k udržení zdravých cév.

Šalvěj lékařská obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, které působí proti škodlivým volným radikálům a napomáhají k posílení obranyschopnosti organismu.

GREPOFIT

Parametry

EAN
8594069933239
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
135 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Energy Group A.S.
Energy Group A.S.
2-2-1 kapsle denně. V akutních případech lze Grepofit užívat každou hodinu, maximálně však 9 kapslí denně. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Složení 1 kapsle: sójový olej, želatinová kapsle, extrakt z grapefruitových jadérek (76,9 mg), glycerol – zvlhčující látka, mono- a diglyceridy mastných kyselin – zahušťovadlo, voda, extrakt z listu a květu třapatky nachové (15 mg), extrakt z plodu ibišku súdánského (10 mg), včelí vosk – leštící látka, karamel – přirodní barvivo, extrakt z listu šalvěje lékařské (3 mg).
Není určeno pro děti do 3 let. Přípravek není určen osobám přecitlivělým na včelí a sójové produkty. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

GREPOFIT 135 kapslí

474,00 Kč