0

ORTHOMOL Immun 30 denních dávek

Doplněk stravy pro normální funkce imunitního systému. Obsahuje minerální látky a vitamíny.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem
1 265,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orthomol Immun je doplněk stravy. Obsahuje důležité mikroživiny pro imunitní systém. Vitamin A, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin D, kyselina listová, železo, měď, selen a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamin A, vitamin B2, biotin a niacin přispívají k udržení normálního stavu sliznic. Vitamin B2, vitamin C, vitamin E, měď, mangan, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin B12, vitamin D, kyselina listová, železo, hořčík a zinek jsou důležité pro dělení buněk. Hořčík a zinek přispívají k normální syntéze bílkovin.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu.

Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science. Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
8594039797113
8594039797113
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Denně rozmíchejte obsah jednoho sáčku do 150 – 200 ml neperlivé vody a vypijte v době jídla nebo po jídle.

Mikroživiny potřebuje tělo každý den, proto se doporučuje dlouhodobé užívání.

Dextróza, maltodextrin, okyselovací prostředek kyselina citrónová, natrium askorbát, kyselina askorbová, tokoferol alfa, modifikovaný škrob, stabilizátor arabská guma, aróma, zink-glukonát, glukonan železnatý, nikotinamid, thiamin nitrát, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, sladidlo sacharin, pantothenan vápenatý, extrakt z citrusových plodů, extrakt z rajčat obohacený lykopenem, síran manganatý, betakarotén, síran měďnatý, kyselina listová, lutein, retinol-acetát, emulgátor cukrový ester mastných kyselin, emulgátor sojový lecitin, jodid draselný, biotin, chlorid chromitý, molybdenan sodný, selenan sodný, fytomenadion, kyanobalamin, cholekalciferol.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uložte mimo dosah malých dětí. Orthomol Immun obsahuje jód. Pokud trpíte onemocněním štítné žlázy, poraďte se se svým lékařem, než začnete užívat tento přípravek. U ledvinových kamenů z oxalátu, určitých onemocnění, u kterých se v těle ukládá příliš mnoho železa, a také u nedostatku enzymu glukóza-6-fosfát-dehydro-genázy by měl být produkt užíván pouze po konzultaci s lékařem. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Immun 30 denních...

1 265,00 Kč