0

3M FUTURO Loketní bandáž s epikondylární páskou vel. S 1 ks

Nastavitelný kompresní popruh pro přizpůsobení a oporu. Duální gelové polštářky poskytují cílený tlak na bolavé paže. Strečový materiál s dvojitým napínáním je měkký a prodyšný pro optimální přizpůsobení a pohodlí. Nastavitelné od 22,9 do 25,4 cm.
Více informací
3M
Skladem
380,00 Kč Vč. DPH

(380,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

3M FUTURO Loketní bandáž s epikondylární páskou vel. S 1 ks

FUTURO Loketní bandáž s epikondylární páskou byla navržena se strategicky umístěnými polštářky tak, aby poskytovala cílený tlak na zraněné šlachy. Tato pohodlná, elastická pletená podpora je nenápadná pod oblečením a zároveň je flexibilní a zajistí přirozený rozsah pohybu. Prodyšný materiál Vám pomůže udržet se v pohodě a celkový design usnadňuje její nasazení a sejmutí. Pasuje na levý i pravý loket.
3M

Parametry

SUKL kód
5014215
EAN
4046719423668
Léková forma
Bandáž
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
3M
3. Natáhněte oporu přes loket. 2. Umístěte tlakové podušky tak, aby spočívaly na horní a dolní straně (radiální a ulnární straně) předloktí, těsně pod loktem. 3. Pásek omotejte kolem předloktí. Utáhněte pásek pevně, ale zároveň pohodlně.
Produkt je zdravotnickým prostředkem. Vždy si prosím pečlivě prostudujte návod k použití (byl-li vydán) a informace o jeho bezpečném používání.

3M FUTURO Loketní bandáž s...

380,00 Kč