0

WELEDA Měsíčkový kojenecký krém na zadeček 75 ml

Pečující ochrana jemné dětské pokožky v oblasti plenek. Krém s měsíčkem lékařským pokožku chrání, vyživuje a podporuje její přirozené funkce.
Více informací
WELEDA
Skladem
212,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Pečlivě vybrané složení našeho bohatého měsíčkové krému pečuje o jemnou dětskou pokožku v oblasti plenek, která je náchylná k častému začervenání a podráždění. Lanolin a oxid zinečnatý brání vzniku nadměrné vlhkosti, zatímco mandlový olej, měsíček lékařský a heřmánek pravý ji regenerují. Krém od Weledy je výjimečným produktem už více jak 30 let, na čemž se shodují maminky i porodní asistentky.

WELEDA

Parametry

EAN
4001638523165
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
WELEDA
Pečlivě očistěte a osušte pokožku v oblasti plenek a poté ji ošetřete Měsíčkovým kojeneckým krémem. Dermatologické testy potvrdily, že je vhodný i na velmi citlivou pokožku.
Voda, Mandlový olej, Sezamový olej, Oxid zinečnatý, Včelí vosk, Lanolin, Glyceryl linoleát, Hectorit, Extrakt květů měsíčku lékařského, Extrakt květů heřmánku lékařského, Vonné látky, Limonen, Linalool, Benzyl Benzoát, Benzylsalicylát, Geraniol, Farnesol. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

WELEDA Měsíčkový kojenecký...

212,00 Kč