0

FAVEA Liporal krém na opary 10 g

Zdravotnický prostředek se používá k ošetření míst citlivých na vznik oparů. Je určen k používání již od prvních příznaků oparu až do úplného zhojení postiženého místa.
Více informací
FAVEA
Skladem
164,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Zdravotnický prostředek Liporal je určen k humánnímu použití k vytvoření mechanického ochranného filmu při výskytu oparu (herpes simplex) v místech rtů, jejich okolí a nosu. Takto vytvořená bariéra zamezuje v místech porušení pokožky mechanickému podráždění, případně omezuje nepříznivé vlivy okolního prostředí (např. UV záření).

Zdravotnický prostředek je možno s výhodou použít ve všech případech výskytu oparu, a to i v místech ohybu rtů nebo v místech vlhkých od slin.

FAVEA

Parametry

EAN
8595244310388
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
10 g
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Favea
Prostředek nanášejte na postižené místo max. 5-krát denně v intervalu cca 3 hodin, tak abyste na něm vytvořili ochranný film. Prostředek se může aplikovat pomocí vatové tyčinky. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.
Aqua, Glyceryl Laurate, Cera Alba, Sodium Polyacrylate, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglycerides, Squalene, Cyclodextrin, Phenoxyethanol/ethylhexylglycerin, Adenosine, Cytidine, Guanosine – 5´-monophosphate, Uridine, Polylysine.
Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Nežádoucí účinky používání krému nebyly dosud zjištěny. Pokud si všimnete jakýchkoliv nežádoucích účinků, obraťte se na svého lékaře. Neužívat vnitřně! Pouze pro vnější použití. Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek obsahuje deriváty včelích produktů. V případě kontaktu s očima ihned vypláchněte větším množstvím studené vody.

FAVEA Liporal krém na opary...

164,00 Kč