0

MOVIT ENERGY AntiHerp L-Lysin + Zinek 30 tablet

Pro intenzivní péči o vaše rty. Obsahuje zinek, který přispívá k funkci imunitního systému a příznivě ovlivňuje dobrý stav pokožky. Navíc s vitamínem C a meduňkou, která působí jako antioxidant.
Více informací
MOVIT ENERGY
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
199,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lysin je esenciální aminokyselinou, kterou si lidské tělo nedokáže samo vyrobit a je odkázáno na její vnější příjem. Vědecké studie naznačují efekt suplementace lysinem při snížení frekvence kožních lézí a snížení míry recidivy oparů. Komfortní, vysoce efektivní a snadné řešení.
MOVIT ENERGY

Parametry

EAN
8594202101457
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy s.r.o.
1-2 tablety denně, důkladně zapít tekutinou. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Lze užívat kdykoliv během dne s jídlem nebo mezi jídly, optimálně večer po 17. hodině.
L-lysin hydrochlorid, mikrokrystalická celulóza - plnidlo, maltodextrin - plnidlo, kyselina askorbová, polyvinylalkohol - nosič, kroskarmelóza a stearan hořečnatý - protispékavá látka, citrát zinečnatý, extrakt meduňky lékařské 10:1, oxid křemičitý - protispékavá látka, karboxymethylcelulóza a hypromelóza - nosič, kyselina vinná - emulgátor.
Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl.

MOVIT ENERGY AntiHerp...

199,00 Kč