0

Mustela Opalovací mléko SPF 50+ 40 ml

Opalovací mléko s velmi vysokým ochranným faktorem. Je vhodné pro celou rodinu od narození. Vysoká, klinicky testovaná tolerance. Bez parfému.
Více informací
Mustela

Velikost balení:

40 ml
100 ml
Skladem
304,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pokožka citlivá na slunce, intolerantní pokožka a pokožka se sklony k atopii. Velmi voděodolná textura s pečlivě vybranými ochrannými filtry respektující oceány. Složení obsahuje organické avokádo perseose, které posiluje kožní bariéru, uchovává zásoby kmenových buněk a nezanechává žádný odpad.

 

Mustela

Parametry

EAN
3504105036768
3504105036768
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
od narození
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Mustela

Naneste na obličej a tělo v dostatečném a rovnoměrném množství před vystavením se slunci. Opakujte každé 2 hodiny. Po plavání zopakujte aplikaci na suchou pokožku. Nevystavujte miminka a děti přímému slunci.

AQUA/WATER/EAU, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , JOJOBA ESTERS, XANTHAN GUM, STEARALKONIUM HECTORITE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, ALUMINA, DEHYDROACETIC ACID, PROPYLENE CARBONATE

Vyvarujte se kontaktu s očima.

Mustela Opalovací mléko SPF...

304,00 Kč