0

LADIVAL DĚTSKÁ ALERGICKÁ POKOŽKA OF 50+ GEL 200 ml

Velmi účinný gel proti slunci pro děti s citlivou pokožkou, se sklonem ke sluneční alergii. Voděodolný, vyživuje pokožku. Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Neobsahuje konzervanty (tzv. parabeny), parfémy, barviva ani chemické emulgátory (tzv. PEG).
Více informací
-
Skladem
405,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ladival pro děti speciálně vyvinut na dětskou alergickou pokožku se sklonem k alergii na slunce. Přípravky z této řady jsou obzvláště tolerovány pokožkou a vhodné dokonce pro děti s atopickým ekzémem (klinicky testováno). S vitaminem E a ošetřujícími oleji. Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Neobsahuje konzervanty (tzv. parabeny), parfémy, barviva ani chemické emulgátory (tzv. PEG). Forma aplikace ve spreji je snadnější a komfortnější. Přípravek je voděodolný a šetrný k životnímu prostředí, splňuje podmínky Havajského zákona na ochranu korálových útesů a neobsahuje mikroplasty
-

Parametry

EAN
4011548025666
4011548025666
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat. Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, aby byl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušení ručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímým slunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejte oblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

Složení gelu je přímo přizpůsobené citlivé dětské pokožce, která má sklon ke sluneční alergii. Nabízí ochranný faktor OF50+ pro velmi vysokou ochranu. Pleť zůstane chráněna i při výskytu na přímém slunečním světle, nedojde k jejímu spálení ani dalšímu poškození vlivem UVA, UVB či IR-A záření. Je voděodolný.

 

LADIVAL DĚTSKÁ ALERGICKÁ...

405,00 Kč