0

NIQUITIN Clear 21 mg transdermální náplasti 7 ks

Náplasti NiQuitin Clear jsou doporučovány kuřákům, kteří se rozhodli skoncovat s kouřením ze dne na den. Ideální řešení pro kuřáky, kteří chtějí dávkování pouze jednou denně.
Více informací
NIQUITIN
Skladem
496,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NiQuitin Clear je průhledná transdermální náplast. Jakmile si ji nalepíte, začne se z ní uvolňovat nikotin a vstřebávat se kůží do vašeho těla. Tento nikotin vám pomůže zmírnit touhu po kouření i abstinenční příznaky.

Transdermální náplast NiQuitin Clear je jediná náplast s technologií optimálního uvolňování nikotinu po dobu 24 hodin, a umožňuje bojovat s nedostatkem nikotinu po celý den. Aplikace náplastí pomáhá po celých 24 hodin zvládnout touhu po první ranní cigaretě.

Díky transdermálním náplastem NiQuitin Clear znásobíte vaši šanci přestat kouřit.

 

NIQUITIN

Parametry

SUKL kód
0266249
EAN
8594060896489
8594060896489
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
7 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
NIQUITIN CLEAR 21MG/24H TDR EMP 7
Indikační skupina
Varia

Dospělí: 1 náplast denně

Náplast se jednoduše přilepí na čisté suché místo na kůži. Nová náplast se přikládá jednou denně vždy ve stejnou dobu, nejlépe krátce po probuzení a ponechává se na místě 24 hodin. Pro nalepení nové náplasti se volí vždy jiné místo na kůži. Na stejné místo se náplast položí nejdříve za 7 dní.

Pokud Vám to vyhovuje, můžete náplast odstranit před spaním (asi po 16 hodinách) a novou náplast si nalepit po probuzení. Odstranění náplasti po 16 hodinách však snižuje účinek náplasti na chuť kouřit po probuzení.

  • Léčivá látka: nicotinum
  • Pomocné látky: kopolymer ethylenu s vinyl-acetátem, polyesterová laminátová folie polyethylen vysoké hustoty, adhezivní polyisobutenová vrstva, složená polyesterová folie a bílý inkoust.

Lék na vnější užití – transdermální náplast. Obsahuje nikotin, neužívejte s jinými přípravky obsahujícími nikotin. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Před použitím léku si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

NIQUITIN Clear 21 mg...

496,00 Kč