0

NATURPRODUKT Izofet na odvodnění 30 kapslí

Doplněk stravy, bylinný přípravek. Na odvodnění a odstranění přebytečné vody z těla. Podporuje normální funkce močové soustavy a ledvin.
Více informací
Naturprodukt
Skladem
274,00 Kč Vč. DPH

(9,13 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NATURPRODUKT Izofet na odvodnění 30 kapslí

Doplněk stravy, bylinný přípravek. Na odvodnění a odstranění přebytečné vody z těla. Podporuje normální funkce močové soustavy a ledvin. Bříza bělokorá podporuje normální funkce močových cest a ledvin. Trubkovec osinatý neboli javanský čaj a mořena srdčitolistá napomáhají normální funkci močové soustavy. Přeslička rolní podporuje vylučování a přispívá k normální činnosti močové soustavy. Kopřivá dvoudomá napomáhá vylučování a normální činnosti ledvin.
Naturprodukt

Parametry

EAN
8595026107816
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Naturprodukt CZ
Užívejte jednu kapsli ráno. Je potřeba zapít dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Jedna kapsle obsahuje: Složení aktivních látek: extrakt z přesličky rolní (Equisetum arvense) 100 mg, extrakt kopřivy dvoudomé kořen (Urtica dioica) 50 mg, extrakt trubkovce osinatého nať (Orthosiphon stamineus) 50 mg, extrakt z břízy bělokoré list (Betula pendula) 50 mg, extrakt mořeny srdčitolisté kořen (Rubia cordifolia) 25 mg. Složení přídatných látek: protispékavé látky maltodextrin, stearan hořečnatý, fosforečnan vápenatý. Kapsle: želatinová tobolka.
Není určeno dětem do 15 let, těhotným nebo kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C.

NATURPRODUKT Izofet na...

274,00 Kč