0

DA VINCI ACADEMIA Ocutein ginkgo lutein 15 mg 60+30 tobolek

Doplněk stravy, který obsahuje zcela jedinečné spojení 4 kategorií živin s pozitivními účinky na lidský zrak: Ginko biloba, Omega 3, Karotenoid complex, Antioxidant complex.
Více informací
Skladem
562,00 Kč Vč. DPH

(6,24 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

DA VINCI ACADEMIA Ocutein ginkgo lutein 15 mg 60+30 tobolek

1. GINKGO BILOBA: Extrakt Ginkgo biloby podporuje periferní krevní oběh a vyživuje sítnici oka, což je pro oči zvláště užitečné. Jedna tobolka obsahuje významné množství standardizovaného extraktu Ginkgo biloby - 45 mg. 2. OMEGA-3 VÍCENENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: Jedna tobolka obsahuje 250 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA) a 36 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA). DHA a EPA jsou vysoce koncentrovány v buňkách oka. DHA přispívá k udržení normálního vidění. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně. 3. PŘÍRODNÍ KAROTENOID COMPLEX: Jedna tobolka obsahuje 14 mg luteinu a 1 mg zeaxanthinu, tedy 15 mg karotenoidů, které jsou soustředěny zejména ve žluté skvrně - malé části sítnice, která je zodpovědná za centrální vidění. Dalším významným karotenoidem je vitamin A, který přispívá k zachování normálního stavu zraku. 4. ANTIOXIDANT COMPLEX: Vitamin C, zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením. Zinek navíc přispívá k udržování normálního zraku a rozpoznávacích funkcí. Doplněk stravy. +DHA, zinek, vitamin A, standardizovaný extrakt Ginkgo biloba

Parametry

EAN
8594059734884
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolka denně.
Lutein (obsahuje 1 mg zeaxanthinu) 15 mg, standardizovaný extrakt Ginkgo biloba (24 % flavonoidních glykosidů a 6 % terpenických laktonů) 45 mg, vitamin A (retinyl palmitát) 628 μg, rybí olej (DHA 250 mg, EPA 36 mg) 360 mg, zinek (oxid zinečnatý) 14 mg, selen (seleničitan sodný) 26 μg, vitamin C (L-askorban sodný) 100 mg.
Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Vhodné pro diabetiky. Bez umělých barviv. Zvýšené opatrnosti je nutné dbát při současném užívání léků proti srážlivosti krve.

DA VINCI ACADEMIA Ocutein...

562,00 Kč