0

JAMIESON Omega-3 Extra 700 mg 100 kapslí

Obsahuje esenciální mastné kyseliny získané ze sardelí, sardinek a makrel. Bez rybí pachuti. K podpoře zdraví srdce.
Více informací
JAMIESON
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
477,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

  • DHA přispívá ke správné činnosti mozku a k dobrému zraku.
  • EPA a DHA podporují optimální činnost srdce a mají vliv na správný poměr LDL a HDL cholesterolu a působí dlouhodobě protizánětlivě.

Příznivý účinek se dosáhne při příjmu 250 mg EPA a DHA.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
64642079206
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
Dospělí 1-4 kapsle denně.

Každá kapsle obsahuje: Molekulárně destilovaný rybí olej (ze sardelí, sardinek a makrel) 1 165 mg Omega-3 mastné kyseliny (esterifikovaná forma) 700 mg z toho: EPA kyselina eikosapentaenová (esterifikovaná forma) 420 mg DHA kyselina dokosahexaenová (esterifikovaná forma) 280 mg.

Další složky: želírující látka (želatina), emulgátor (glycerol), přírodní příchuť citronová.

Uchovávejte při teplotě 15–25 °C, mimo dosahu dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu rozmanité stravy.

JAMIESON Omega-3 Extra 700...

477,00 Kč