0

TRIODERM CARE Chladivá pěna s arnikou 35 ml

Chladivá pěna s arnikou je praskající pěna s extraktem z Arniky horské s chladivým efektem, má dvojí účinek: chladivý a zklidňující. Používá se pro nanesení na bolestivá místa po bodnutí, štípnutí či kousnutí hmyzem a na otoky kůže a pohmožděniny.
Více informací
TRIODERM
Skladem
122,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Praskající pěna s unikátním „Crackle Effect“ na bázi výtažků z arniky s chladivým efektem. Pro nanesení na bolestivá místa po bodnutí, štípnutí či kousnutí hmyzem, na otoky kůže. Zanechává dlouhodobý pocit chladu. Extrakt z Arniky horské je tradičně využíván pro protizánětlivé účinky.

VÝHODY

  • Dvojitý účinek: chladivý a zklidňující.
  • S extraktem z Arniky horské - podporuje protizánětlivé a antibakteriální účinky v pokožce, napomáhá k hojení ran, snižuje bolest a odstraňuje otok.
  • Unikátní chladivý efekt „praskající“ pěny zanechává dlouhodobý pocit chladu na bolestivém místě po bodnutí, štípnutí či kousnutí hmyzem a na otoky kůže.
  • Tato aplikační forma je velice zajímavá a hravá pro děti.
  • Produkt je vhodný již od 3 let věku dítěte.
TRIODERM

Parametry

EAN
8594013703406
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Pěna
Velikost balení
35 ml
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Aveflor a.s.
Před použitím řádně protřepat. Lahvičku spreje držte ve svislé poloze. Krátkým přerušovaným (ne dlouhým) stlačením na ventilek naneste malé množství přípravku na postižené místo a díky unikátnímu Crackle Effectu nechte pěnu působit, poté můžete dle potřeby rozetřít do pokožky. Aplikaci opakujte dvakrát až třikrát denně, je-li třeba.
Butane, Aqua, Propane, Pentane, Alcohol Denat., Isobutane, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Trilaureth-4 Phosphate, Arnica Montana Flower Extract, Hydroxycellulose, Citric Acid, Methyparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal.
Při použití na obličej si dejte nejdřív malé množství přípravku na ruce a teprve poté ho rozetřete na obličej. Nepoužívejte u dětí mladších 3 let. Aplikujte výhradně na zdravou pokožku. Nenanášejte přípravek na rány, odřeniny a sliznice. V případě podráždění okamžitě používání přerušte. Neaplikovat do očí. V případě náhodného zasažení očí přípravkem, vymyjte oči důkladně vodou.

TRIODERM CARE Chladivá pěna...

122,00 Kč