0

NUXE Merveillance olejové sérum 30 ml

Zpevňující olejové sérum viditelně vyživuje stárnoucí pokožku. Přírodní složení doplňuje olej z mikrořas s regeneračními účinky a zpevňujícím efektem.
Více informací
NUXE
Skladem
1 141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zpevňující olejové sérum pro všechny typy pleti. Obsahuje olej z mikrořas. Pouze 3 kapky pro okamžitě hladší a plnější pleť s pevnějšími konturami. +32 % pevnější pleť po 1 měsíci používání. Pleť je silnější a odolnější a vypadá viditelně mladší. Ideální pro všechny typy pleti díky nemastné a nelepivé olejové textuře. Působí proti stárnutí. Lehká květinová vůně frézie a magnólie a pižmové akordy.

Ultra-korektivní olej z mikrořas: NUXE vybralo Chlorellu Vulgaris, mikroskopickou zelenou sladkovodní řasu, která má výjimečné regenerační schopnosti. Objevila se před 2,5 miliardami let a přežila až do našeho letopočtu díky své ohromující odolnosti, za kterou vděčí své neproniknutelné membráně. Olej z mikrořas se získává pomocí špičkové zelené technologie, která z membrány extrahuje aktivní molekuly, které jsou jinak těžko dostupné. Jedna kapka tohto vzácného oleje má koncentraci o síle 4 miliard aktivních buněk.

Vegan. Neobsahuje žádné složky živočišného původu. 98 % přírodního původu. Patentováno.

NUXE

Parametry

EAN
3264680024771
3264680024771
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte 3 kapky ráno a/nebo večer na obličej, krk a dekolt.
Olej ze zelené mikroskopické řasy (Chlorella Vulgaris), která má výjimečné regenerační schopnosti.
MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE

NUXE Merveillance olejové...

1 141,00 Kč