0

NUXE Merveillance oční krém zpevňující 15 ml NEW

Zpevňujicí oční krém s blahodárným olejem z mikrořas dokonale zpevní a regeneruje oční okolí. Zmírňuje také váčky a kruhy pod očima.
Více informací
NUXE
Skladem
853,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zpevňující oční krém - korekce vrásek a váčků pod očima. Obsahuje olej z mikrořas. Oblast očních kontur je pozvednutá, vrásky jsou vyhlazené a oči působí mladistvějším dojmem.

Ultra-korektivní olej z mikrořas: NUXE vybralo Chlorellu Vulgaris, mikroskopickou zelenou sladkovodní řasu, která má výjimečné regenerační schopnosti. Objevila se před 2,5 miliardami let a přežila až do našeho letopočtu díky své ohromující odolnosti, za kterou vděčí své neproniknutelné membráně. Olej z mikrořas se získává pomocí špičkové zelené technologie, která z membrány extrahuje aktivní molekuly, které jsou jinak těžko dostupné. Jedna kapka tohto vzácného oleje má koncentraci o síle 4 miliard aktivních buněk.

Vegan. Neobsahuje žádné složky živočišného původu. 97 % přírodního původu. Patentováno.

NUXE

Parametry

EAN
3264680024757
3264680024757
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte ráno a/nebo večer na obličej, krk a dekolt.
Olej ze zelené mikroskopické řasy (Chlorella Vulgaris), která má výjimečné regenerační schopnosti.
AQUA/WATER, SQUALANE, GLYCERIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SODIUM POLYACRYLATE, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM GLUCONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, TOCOPHEROL, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT [N4704/B]

NUXE Merveillance oční krém...

853,00 Kč