0

NUXE Crème Fraîche Hydratující a zmatňující fluid 48h pro smíšenou pleť 50 ml

Hydratující a zmatňující fluid s ultralehkou texturou zvyšuje hydrataci pleti na 48 hodin. Pro smíšenou pleť.
Více informací
NUXE
Brzy skladem
580,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Ultra-lehký fluid, který zvyšuje hydrataci. Pleť je svěžejší a zmatněná. Zjemňuje texturu pleti a stahuje póry. Respektuje mikrobiom pokožky a poskytuje pleti přirozený lesk. Pro smíšenou pleť. Ultralehká svěží textura. Aktivní složky přírodního původu: rostlinné mléko a olej ze sladkých mandlí, extrakt z červených mořských řas, s účinky podobné kyselině hyaluronové, organické bambucké máslo a moringové máslo. Kombinace rostlinného mléka a oleje ze sladkých mandlí poskytuje okamžitou a dlouhotrvající hydrataci. Jeho složení obohacené o extrakt z červených mořských řas zvyšuje hydrataci s prokázanou účinností až 48 hodin*. 96 % všech složek je přírodního původu. Veganské složení bez přísad nebo derivátů živočišného původu. Respektuje kožní mikrobiom a přispívá k zdravé a krásné pleti. *48hodinové zvlhčování: přístrojový test - 10 dobrovolníků.
NUXE

Parametry

EAN
3264680027932
3264680027932
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte ráno a/nebo večer na obličej, krk a dekolt.
Veganské složení, 96 % všech složek přírodního původu: voda, squalan, glycerin, mandlový olej, alantoin, kyselina hyaluronová, vitamin E, maniokový prášek, extrakt z červených mořských řas.
AQUA/WATER, SQUALANE, GLYCERIN, DIGLYCERIN, LAUROYL LYSINE, 2,3-BUTANEDIOL, PARFUM/FRAGRANCE, XYLITYLGLUCOSIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ANHYDROXYLITOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, HYDROXYACETOPHENONE, XYLITOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALLANTOIN, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, HYDROGENATED LECITHIN, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, CITRIC ACID, MARIS SAL/SEA SALT, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE [N5202/A].

NUXE Crème Fraîche...

580,00 Kč