0

NUXE Super Sérum univerzální protivráskový koncentrát 30 ml

Sérum na vyhlazení vrásek a redukci pigmentových skvrn.
Více informací
NUXE
Skladem
1 782,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pleť se chová jako by byla o [10] let mladší*. Hlavní inovace proti stárnutí pleti: tento vysoce účinný protivráskový koncentrát s patentovaným rostlinným komplexem stimuluje přirozené mladistvé mechanismy v pleti. Vyhlazuje vrásky a redukuje pigmentové skvrny. Již po první aplikaci je pleť vyhlazená, zpevněná a rozzářená. Formule neobsahuje žádné složky živočišného původu. Pro všechny typy pleti. Laboratoře Nuxe spojily dvě expertízy (olej a anti-age), tato maximální koncentrace smyslnosti a účinnosti stimuluje přirozené mladistvé mechanismy v pleti.

Přírodní kyselina hyaluronová: získaná rostlinnou biotechnologií, tato kyselina hyaluronová rychle proniká do pokožky a stimuluje její mladistvé mechanismy, působí proti vráskám. Tisíce mikrosfericky oddělených rostlinných olejů: rostlinné oleje jsou odděleny a poté znovu sestaveny s výběrem svých nejcennějších mastných kyselin, aby se získala správná struktura a vlastnosti. Oddělené rostlinné oleje jsou přirozeně zapouzdřeny jeden po druhém ve formě mikrokuliček, které tají na pleti a poskytují maximální potěšení. + Patentovaný rostlinný komplex s přirozenými buňkami protěže – proti vráskám + Vitamin B3 – proti tmavým skvrnám.

Pouze 24 složek včetně 95 % složek přírodního původu Veganské složení** (info na obalu) Recyklovatelná 30 ml skleněná lahvička + papír. krabička *In-vitro test. ** Veganské složení bez složek nebo příměsí živočišného původu.

Účinnost potvrzena pod dermatologickým dohledem a dohledem žen:

  • Od první kapky séra: pleť je okamžitě zjemněná, vyplněná a projasněná.
  • Po několika týdnech: pokožka vypadá pozměněná: vrásky a jemné linky jsou vyhlazeny, pokožka je pevnější, sjednocená, tmavé skvrny světlejší a póry se stahují.
NUXE

Parametry

EAN
3264680023323
3264680023323
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Naneste ráno a/nebo večer na obličej, krk a dekolt, na čistou pleť, jako první krok v péči o pleť.
AQUA/WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BETAINE, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CASTOR* OIL/IPDI COPOLYMER, LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, HYALURONIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, SODIUM HYALURONATE, PASSIFLORA INCARNATA EXTRACT, ALCALIGENES POLYSACCHARIDES, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, DEHYDROACETIC ACID [N4601/A].

NUXE Super Sérum...

1 782,00 Kč