0

NUXE BIO Obnovující noční olej 30 ml

Olejová péče s extraktem z rýžového oleje, který podporuje přirozený vyživující systém a podporuje efektivní obnovu pokožky v průběhu noci.
Více informací
NUXE ORGANIC BIO
Brzy skladem
947,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Olejová péče s extraktem z rýžového oleje, který podporuje přirozený vyživující systém a podporuje efektivní obnovu pokožky v průběhu noci. Extrakt z rýžového oleje.

Aktivní látky:

  • Výběr ze třech druhů rýže (červená, černá, bílá), obsahuje vitamíny, minerály a antioxidanty. Je bohatý na kombinaci lipidů a fytosteroly a posiluje obranné a obnovující systémy pleti během noci.
  • Organické rostlinné oleje (Avokádový, Sezamový, Jojobový & Makadamový): vyživují, posilují a slouží jako anti-oxidant. Pleť je posílená, vypadá obnovená a napravená. Ráno je pleť vyživená, zjemněná a projasněná.
  •  
  • Vyživující olej, který poskytuje pokožce jemnost a komfort. Zelená a aromatická vůně. 100% přírodního původu.
  • Obnovující noční olej je certifikován jako ORGANICKÝ štítkem ECOCERT v souladu se standardy COSMOS.

Parametry

EAN
3264680023057
3264680023057
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte večer na vyčištěnou suchou pleť. Zahřejte pár kapek oleje v dlaních a poté aplikujte krouživými pohyby na celý obličej, krk a dekolt.
SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) GERM EXTRACT, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL [N4401/A].

NUXE BIO Obnovující noční...

947,00 Kč