0

NUXE BIO Čisticí mikro-exfoliační maska 50 ml

Pleťová maska s obsahem prášku z pecek pro dvojí exfoliaci – mechanickou a chemickou k dosažení čisté a viditelně kvalitnější pleti.
Více informací
NUXE ORGANIC BIO
Skladem
597,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pleťová maska s obsahem prášku z pecek pro dvojí exfoliaci – mechanickou a chemickou k dosažení čisté a viditelně kvalitnější pleti. Obsahuje prášek z meruňkových jader. Aktivní látky: Pecky z ovoce jsou přírodní exfoliační látky. Tento prášek, v průměru je jeho velikost asi 500 mikronů, poskytuje jemnou, efektivní a aktivní mechanickou exfoliaci. 100% přírodní kyselina salycilová: keratolytická akce (=chemická exfoliace), která podporuje obnovu buněk. Nerovnosti jsou zjemněné, kvalita pleti je viditelná, pleť je projasněná. Je zachována přirozená rovnováha pokožky. Krémová textura obohacená o mikro-prášek jemně čistí a exfoliuje pokožku v jediném kroku. Zelená a rostlinná vůně 100% přírodního původu. Čistící mikro-exfoliační maska je certifikována jako ORGANICKÁ štítkem ECOCERT v souladu se standardy COSMEBIO.

Parametry

EAN
3264680023279
3264680023279
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Doprodej
Ano
Ano
Aplikujte jednou až dvakrát týdně ve slabé vrstvě na vlhkou pokožku (vyhněte se očnímu okolí). Nechte působit 3 minuty, aby se podpořila chemická exfoliace a krouživými pohyby masírujte pro mechanickou exfoliaci. Opláchněte studenou vodou.
AQUA/WATER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN**, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, CHONDRUS CRISPUS/CARRAGEENAN, PERLITE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER*, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM GLUCONATE, SALICYLIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN*, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT*, LINALOOL [N4409/A]

NUXE BIO Čisticí...

597,00 Kč