0

NUXE BIO Korekční hydratační fluid 50 ml

Pleťový fluid s extraktem z mořských řas optimalizuje hydrataci pleti a zvyšuje kvalitu pleti každým dnem.
Více informací
NUXE ORGANIC BIO
Brzy skladem
715,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Pleťový fluid s extraktem z mořských řas optimalizuje hydrataci pleti a zvyšuje kvalitu pleti každým dnem. Extrakt z mořských řas.

Aktivní látky:

  • Laminaria Digitata je mořská řasa, která se běžně nachází na pobřeží Bretaně. Je vysoce odolná a oceňovaná pro své terapeutické vlastnosti (vysoký podíl aktivních molekul). Složení aktivních alginátů zlepšuje kvalitu pokožky, stahuje póry, redukuje zarudnutí a nepravidelnosti.
  •  
  • Kyselina hyaluronová přírodního původu: optimalizuje hydrataci pleti. Pleť je svěží a dostatečně hydratovaná, nerovnosti a nedokonalosti jsou redukovány. Kvalita pleti se zvyšuje každým dnem. Lehká tající textura, zanechává pleť zmatněnou bez mastného efektu.

Zelená vůně s mořskými nóty 100% přírodního původu.

Korekční hydratační fluid je certifikován jako ORGANICKÉ společností ECOCERT v souladu se standardem COSMEBIO.

Parametry

EAN
3264680023149
3264680023149
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte ráno a/nebo večer na vyčištěnou pleť. Nejlépe po aplikaci Antioxidačního séra. Malé množství fluidu zahřejte v dlaních a aplikujte na obličej, krk a dekolt jemnými pohyby od středu ven.
ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, AQUA/WATER, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SILICA, CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLOYL GLYCINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN*, SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED ALGIN, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT*, DEHYDROACETIC ACID, ZINC SULFATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL, LINALOOL, EUGENOL [N4405/A]

NUXE BIO Korekční...

715,00 Kč