0

NUXE BIO Rozjasňující hydratační krém RICH 50 ml

Tento bohatý pleťový krém s výtažkem z buněk z citrusu hydratuje a odhaluje přirozený jas pleti každý den.
Více informací
NUXE ORGANIC BIO
Brzy skladem
910,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Tento bohatý pleťový krém s výtažkem z buněk z citrusu hydratuje a odhaluje přirozený jas pleti každý den. Obsahuje buňky citrusů. Aktivní látky: Citrusy jsou přirozeně bohaté na vitaminy a antioxidanty. Díky svému bohatému obsahu cukru posilují přirozenou hydrataci a zadržují molekuly vody v buňkách kůže. Organické rostlinné oleje (Arganový, Makadamový, Meruňkový): vyživuje, poskytuje komfort a pružnost a zvyšuje projasnění. Pleť je hydratovaná po dobu 24 hodin, zjemněná, vyplněná a projasněná. Sametová textura, která taje na pleti, obnovuje pružnost, hebkost a pohodlí. Citrusová a ovocná vůně 100% přírodního původu. Rozjasňující hydratační krém rich je certifikován jako ORGANICKÝ společností ECOCERT v souladu se standardem COSMEBIO.

Parametry

EAN
3264680023590
3264680023590
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte ráno a/nebo večer na vyčištěnou pleť. Nejlépe po použití Antioxidačního séra. Zahřejte v dlaních malé množství krému a naneste jemnými krouživými pohyby od středu ven na obličej, krk a dekolt.
LIPPIA CITRIODORA LEAF WATER*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, DICAPRYLYL ETHER, AQUA/WATER, C12-16 ALCOHOLS, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, GLYCERIN, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, LAUROYL LYSINE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, CAPRYLOYL GLYCINE, XANTHAN GUM, ORYZA SATIVA CERA/ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, HYDROGENATED APRICOT KERNEL OIL**, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRUS CLEMENTINA FRUIT EXTRACT, PHYTIC ACID, BETA-CARYOPHYLLENE, DEHYDROACETIC ACID, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, PYRUS COMMUNIS (PEAR) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, PRUNUS AMYGDALUS AMARA (BITTER ALMOND) KERNEL OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL [N4406/A]

NUXE BIO Rozjasňující...

910,00 Kč