0

NUXE BIO Obnovující oční krém 15 ml

Obnovující oční péče proti tmavým kruhům a váčkům.
Více informací
NUXE ORGANIC BIO
Brzy skladem
568,00 Kč Vč. DPH

(37,87 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NUXE BIO Obnovující oční krém 15 ml

Oční krém s pohankou posiluje hydrataci pleti, zároveň redukuje váčky a kruhy a chrání toto jemné oční okolí každý den. Extrakt z pohanky.

Aktivní látky:

  • Pohanka je energizující a vyživující rostlina známá svým bohatým obsahem minerálů (včetně hořčíku) a několika vitamíny skupiny B. Je bohatá na nenasycené mastné kyseliny a fytosteroly, stimuluje hydrataci a zbavuje tmavých kruhů kolem očí.
  •  
  • Přírodní vitamin E: chrání pokožku před oxidačním stresem. Pleť je energizovaná (vrásky jsou jemnější, váčky a tmavé kruhy jsou viditelně redukovány). Chrání před oxidačním stresem.

Bohatá textura, která se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný nebo lepivý povrch. Jemná květinová vůně. 100% přírodního původu.

Obnovující oční péče proti tmavým kruhům a váčkům je certikována jako ORGANIC štítkem ECOCERT v souladu se standardy COSMEBIO.

Parametry

EAN
3264680023248
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte ráno a/nebo večer. Zahřejte malé množství krému mezi prsty a poté aplikujte na oční okolí. Začněte na spodním víčku od vnitřní strany směrem ven. Zakončete lehkým poklepáním.
CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, BEHENYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED LECITHIN, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLOYL GLYCINE, RIBOSE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CITRUS CLEMENTINA FRUIT EXTRACT, SODIUM DEXTRAN SULFATE, XANTHAN GUM, AQUA/WATER, PHYTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, DEHYDROACETIC ACID, POLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) SEED EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, LIMONENE [N4407/A]

NUXE BIO Obnovující oční...

568,00 Kč