0

NUXE INSTA Čisticí a vyhlazující maska 50 ml

Zjemňující voda z květů růží a bílý jíl v masce, která pleť nestahuje a poskytuje zážitek pro vaše smysly.
Více informací
NUXE
Skladem
467,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

2 aktivní látky známé svými prospěšnými vlastnostmi, zjemňující voda z květů růží a bílý jíl, v jedné masce, která má texturu lehkou jako vzduch, pleť nestahuje a poskytuje zážitek pro vaše smysly.
NUXE

Parametry

EAN
3264680016028
3264680016028
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Doprodej
Ano
Ano
Aplikujte malé množství produktu v tenké vrstvě na suchý obličej (vyhněte se očnímu okolí). Nechte působit, poté krouživými pohyby masírujte. Pleť je čistá a vyhlazená během 2 minut. Masku smyjte pro získání okamžitě rozjasněné a matné pleti.
AQUA/WATER, KAOLIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARFUM/FRAGRANCE, CETEARYL GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, LEVULINIC ACID, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, SODIUM LEVULINATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE [N4202/A].

NUXE INSTA Čisticí a...

467,00 Kč