0

NUXE Sweet Lemon Bio Krém na ruce a nehty 50 ml

Zahalte své ruce do ultra slastné hebkosti s tímto Organic & Vegan hydratačním krémem na ruce s neodolatelnou vůní citronové pusinky.
Více informací
NUXE
Skladem
286,00 Kč Vč. DPH

(5,72 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUXE Sweet Lemon Bio Krém na ruce a nehty 50 ml

Tající textura krému s příjemnou vůní změkčuje a chrání suché ruce před nepříznivými vnějšími vlivy (vítr, chlad, tření, nadměrné mytí atd.) a nezanechává mastný nebo lepkavý povrch. Ruce jsou okamžitě zvlhčené a zklidněné. Pokožka je pružnější, hladší, suchost mizí. Krém navrací pokožce rukou přirozenou hebkost. Ideální pro přípravu rukou před manikúrou.

  • S BIO slunečnicovým olejem a BIO Aloe Vera
  • Veganské složení (registrované The Vegan Society), bez přísad nebo derivátů živočišného původu
  • 99 % složek přírodního původu
  • 27 % všech ingrediencí pochází z ekologického zemědělství
NUXE

Parametry

EAN
3264680034725
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Laboratoire Nuxe
Naneste kapku krému na ruce na hřbet jedné ruky.Třete si ruce, aby se krém rozprostřel, tato oblast to potřebuje nejvíce. Poté třete dlaně o sebe a zaměřte se na kůži mezi prsty.Pokud chcete, můžete masírovat každý prst od dlaně až po konečky prstů a zakončit jemnou kruhovou masáží přes nehty.
VODA/VODA, KAPRYL/KAPRICKÝ TRIGLYCERID, PROPANEDIOL, BEHENYL ALKOHOL, OLEJ Z KONOPNÝCH SATIVA SEED*, GLYCERIN**, POLYGLYCERYL-6 DISTEARÁT, DICAPRYRFLYL ÉTER, BENZYOLFLYF, BENZYOLFRYL ALCOHOL GUMA STEAROYL GLUTAMÁT SODNÝ , KYSELINA DEHYDROOCETOVÁ, GLUKONÁN SODNÝ, ALOE BARBADENSIS ŠŤÁVA V PRÁŠKU*, TOKOFEROL, KYSELINA CITROVÁ, OLEJ SEMEN HELIANTHUS ANNUUS (slunečnicový), LIMONEN, CITRAL, GERANIOL, LINAL/AOL [N5502 [N5502].

NUXE Sweet Lemon Bio Krém...

286,00 Kč