0

NUXE Prodigieuse Boost BIO Rozjasňující sérum s vitaminem C 30 ml

Sérum s vitaminem C zvyšuje jas a svěžest pleti. 99% všech složek je přírodního původu. Ideální pro všechny typy pleti. Má ultra lehkou texturu a velmi jemnou ovocno-citrusovou vůni.
Více informací
NUXE
Skladem
1 003,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Certifikované BIO sérum se stabilizovaným vitaminem C rozjasňuje a vypíná pleť, dodává ji svěžest a zbavuje unaveného vzhledu. Redukuje první známky stárnutí. Antioxidační účinek po dobu 8 hodin. Antioxidační účinnost séra snižuje účinky volných radikálů a pomáhá chránit pokožku. Sérum bylo navrženo a vyrobeno ve Francii.
NUXE

Parametry

EAN
3264680037023
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení

Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Laboratoire Nuxe
Laboratoire Nuxe
Akce
NUXE
Aplikujte ráno a/nebo večer. Nakapejte 3 kapky nebo půlpipetu, jemně rozetřete texturu po prstech a poté naneste oběma rukama na obličej. Držte je naplocho a postupujte směrem ven (vyhněte se očnímu okolí). Nezapomeňte na krk a dekolt.
OVOCNÁ VODA CITRUS AURANTIUM DULCIS (POMRANČAN), ASKORBYL GLUKOSID, VÝTAŽEK SEMEN SALVIA HISPANICA, VODA/VODA, PENTYLEN GLYKOL, GLYCERIN, HYDROXID SODNÝ, PARFUM/VŮNĚ, CHYDRININÁT SODNÝ, BENZOÁT SODNÝ, BENZOÁT SODNÝ BENZOAT US/KARAGENAN, GLUKONÁT SODNÝ, XANTANOVÁ GUMA, KYSELINA CITROVÁ, LEVULINÁT SODNÝ, FERMENT LACTOBACILLUS, LINALOOL [N5003/A].

NUXE Prodigieuse Boost BIO...

1 003,00 Kč