0

Walmark Sinulan allergy nosní sprej 15 ml

Sinulan Forte Allergy je zdravotnický prostředek, který vytváří ochranný film na nosní sliznici, a omezuje nebo zabraňuje tak přímému kontaktu alergenů a patogenů se sliznicí.
Více informací

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Walmark Sinulan allergy nosní sprej 15 ml

Sinulan allergy je zdravotnický prostředek vytvářející ochranný film na nosní sliznici. Tím předchází nebo minimalizuje projevy rinitidy (rýmy) a rinosinusitidy (zánět dutiny nosní a vedlejších nosních dutin). Jeho ochranná funkce je dána obsahem xyloglukanu, přírodního polymeru, který vykazuje schopnost chránit epitel a snižovat nadměrnou sekreci tekutin, jako je nosní sekret.nnSinulan Forte Allergy je speciálně navržen k regulaci a léčbě symptomů rinitidy i rinosinusitidy různého původu, zejména však alergického původu.nnSinulan Forte Allergy ulevuje od projevů alergií způsobených pyly, prachem nebo domácími zvířaty vytvořením překážky pro pronikání vzdušných alergenů. Sinulan Forte Allergy lze užívat i preventivně v době, kdy předpokládáme pobyt v prostředí se zvýšeným obsahem vzdušných alergenů (období květu, práce na zahradě, domácí úklid, apod.), jelikož jeho působení přináší ochranu již v raném stádiu, ještě před propuknutím prvních projevů.

Parametry

EAN
8596024015202
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Aplikujte 1-2 vstřiky do každé nosní dírky 3–4 x denně. Doporučuje se užívat pravidelně od chvíle, kdy se pravděpodobně objeví první příznaky a v průběhu rýmy. Dávka může být zvýšena podle závažnosti symptomů.

Xyloglukan, methylsulfonylmethan, sorban draselný, sodná sůl EDTA, kyselina boritá, hydroxid sodný a solný roztok.

Walmark Sinulan allergy...

221,00 Kč