0

LIFTEA Herbnasal mast 10 g

Mast určená k péči o pokožku v okolí nosu. Chrání před podrážděním, snadno se roztírá a krásně voní. Obsahuje silice z máty peprné, meduňky, eukalyptu a dalších bylin.
Více informací
LIFTEA
Skladem
110,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ať už je kapesník váš nejlepší kamarád v zimě při přebíhání z chladu do tepla nebo v létě, když je prašněji, pokožka v okolí nosu si zaslouží péči. Pokud nechcete stopy po častém smrkání horko těžko maskovat, vyzkoušejte mast Liftea HERBNASAL s vyladěnou kombinací bylinných esenciálních olejů, které ji budou hýčkat a chránit před podrážděním.
LIFTEA

Parametry

EAN
8594026238841
8594026238841
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
10 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Biomedica
Nanášejte v tenké vrstvě 2 až 3x denně na pokožku v okolí nosu. Jen k zevnímu použití.
Vazelína bílá (Petrolatum), Lanette O (Cetearyl Alcohol), lanolín (Lanolin), oxid cíničitý (Tin Oxide), oxid zinečnatý (Zinc Oxide), Paraffinum Liquidum, Phenoxyethanol, peprnomátová silice (Mentha Arvensis Herb Oil, Mentha Piperita Herb Oil), Ethylhexylglycerin, meduňková silice (Cymbopogon Winterianus Herb Oil), Methylum salicylicum (Methyl Salicylate), eukalyptová silice (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), santalová silice (Amyris Balsamifera Bark Oil), hřebíčková silice (Eugenia Caryophyllus Leaf Oil), levandulová silice (Lavandula Angustifolia Oil), borovicová silice (Pinus Sylvestris Leaf Oil), kajeputová silice (Melaleuca Leucadendron Cajeputi Leaf Oil).
Skladujte v suchu při teplotě do 25 C.

LIFTEA Herbnasal mast 10 g

110,00 Kč