0

BIODERMA Nodé A šampon 400 ml

Zklidňující šampon na citlivou a podrážděnou pokožku hlavy. Ochranný účinek.
Více informací
Bioderma
Skladem
461,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Citlivá pokožka hlavy se vyznačuje svěděním, zarudnutím a podrážděním. K faktorům, které spouštějí podráždění, patří horko, chlad, znečištění, emoce, suchý nebo vlhký vzduch, voda a šampon. Princip produktu Nodé = No detergence. Jako všechny ostatní Nodé šampony, tak i Nodé A je vyrobený z jemného čisticího základu, který respektuje rovnováhu vlasů a pokožky hlavy. Díky svým hydratačním a zklidňujícím vlastnostem pomáhá D-Panthenol redukovat podráždění pokožky hlavy. Jeho hydroskopické vlastnosti a role při vytváření kožní bariéry zlepšují hydrataci na úrovni zrohovatělé vrstvy, a tím předchází pocitům dyskomfortu na podrážděné pokožce hlavy.
Bioderma

Parametry

EAN
3401396545132
3401396545132
Léková forma
Šampon
Velikost balení
400 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Určen pro časté používání, Napěňte jemnou masáží, opláchněte a aplikaci opakujte. Nechte působit 1 minutu a důkladně opláchněte.
Patentovaný komplex D.A.F., Patent Non-detergence
AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PANTHENOL, METHYLPROPANEDIOL, PEG-15 COCOPOLYAMINE,nSODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, XANTHAN GUM,nLACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, QUATERNIUM-80,nPROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL,nLINALOOL, RHAMNOSE, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID,nETHYLHEXYLGLYCERIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES,nSODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCEn(PARFUM). [BI 629]

BIODERMA Nodé A šampon 400 ml

461,00 Kč