0

KARPA-L AKUT 60 tobolek

Doplněk stravy určený k posílení nervového systému se zaměřením na oblast ruky.
Více informací
KARPAL AKUT
Skladem
314,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

KARPA-L AKUT 60 tobolek

Díky svému účinnému složení, přispívá ke správnému prokrvení, které je nezbytné pro neomezenou citlivost prstů a předchází tak jejich nepříjemnému brnění. Zároveň také působí na nežádoucí tlak v oblasti ruky a zajišťuje tak udržení normálního stavu. Obsahuje extrakt šištic chmele otáčivého, extrakt listů jinanu dvoulaločného, vitamin B6, vitamin B12.
KARPAL AKUT

Parametry

EAN
8594027710162
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Doporučená dávka je 1 tobolka denně. Krátkodobě (1–2 týdny) lze užívat 2 tobolky denně. Zapijte dostatečným množstvím vody. Vhodné pro dlouhodobé užívání.
Extrakt chmele otáčivého (Humulus lupulus), extrakt z pomerančovníku (Citrus aurantium), extrakt z kůry skořice (Cinnamomum cassia), extrakt z červeného zázvoru (Zingiber offi cinale var. rubrum), extrakt ostropestřce mariánského (Silybum marianum), extrakt z listů jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B12 (kyanokobalamin), protispékavá látka: stearan hořečnatý, uhličitan vápenatý, tobolka: želatina, nosič: mannitol.
Není určeno dětem. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Užívání současně s léky pouze po konzultaci s lékařem. Ginkgo biloba může snižovat srážlivost krve. Užívejte pouze celé tobolky.

KARPA-L AKUT 60 tobolek

314,00 Kč