0

NUTREND Unisport zelený čaj citron 1000 ml

Tekutý koncentrát pro přípravu hypotonického sportovního nápoje, s obsahem L-karnitinu, L-alaninu a taurinu. Nápoj je lehce mineralizovaný, umožňuje tedy kvalitní doplňování pitného režimu kdykoli během dne. Je vhodný před fyzickou aktivitou, během ní i po jejím skončení.
Více informací
Nutrend
Brzy skladem
423,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NUTREND Unisport zelený čaj citron 1000 ml

hypotonický nápoj až 70 litrů nápoje z 1 litru koncentrátu 7 g sacharidů v jedné dávce L-karnitin L-alanin taurin tekutý koncentrát
Nutrend

Parametry

EAN
8594014868609
Léková forma
Nápoj
Velikost balení
1000 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutrend
Adresa výrobce
Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Česká republika
10 ml koncentrátu do 600 - 700 ml vody. Maximálně 50 ml koncentrátu za den. Pro přípravu nepoužívejte minerální vody z důvodu narušení osmolality nápoje a minerální rovnováhy. Pro přesnou přípravu nápoje použít přiloženou odměrku. Hotový nápoj nikdy neskladovat déle než 24 hodin. Po otevření uchovávat při teplotě do 25 °C a spotřebovat do 3 měsíců.
Cukr, voda, regulátor kyselosti kyselina citronová, chlorid sodný, emulze citron (slunečnicový olej, aroma, barvivo E-161b), glukonát hořečnatý, taurin, barvivo karamel, L-karnitin, L-alanin, sladidlo acesulfam K, fosforečnan monodraselný, sladidlo sukralóza, konzervant sorban draselný, aroma, konzervant benzoan sodný.
Koncentrát k přípravě ochuceného nealkoholického obohaceného nápoje, s cukrem a sladidly. Není určeno pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

NUTREND Unisport zelený čaj...

423,00 Kč