0

NUTREND Flexit drink broskev 400 g

Instantní drink s obsahem 11 účinných látek je určený pro aktivní jedince, kteří se starají o výživu svých kloubů, šlach a úponů. Zároveň je žádaný i pro svůj pozitivní vliv na kvalitu pokožky, vlasů a nehtů.
Více informací
Nutrend
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
367,00 Kč Vč. DPH

(0,92 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUTREND Flexit drink broskev 400 g

Flexit drink je vhodný pro osoby se zvýšeným opotřebením kloubů (těžká fyzická námaha, sport), pro podporu pohyblivosti a flexibility kloubů. Glukosamin a chondroitin tvoří základní stavební složky kloubní chrupavky a jiných pojivových tkání. Kolagenní bílkovina je základní součástí složek pohybového aparátu.
Nutrend

Parametry

EAN
8594014865110
Léková forma
Nápoj
Velikost balení
400 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutrend
Dávku 20 g rozmíchejte ve 250 – 300 ml vody a užijte ráno na lačno. Nepřekračujte doporučené dávkování. Použití produktu: 1 odměrka = cca 20 g. Dle doporučeného dávkování rozmíchejte ve vodě. Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím dózu protřepejte.
Hydrolyzovaný vepřový kolagen, maltodextrin, glukonát vápenatý, glukonát hořečnatý, aroma, L – prolin, glukosamin sulfát draselná sůl (původ korýši), regulátor kyselosti kyselina citronová, MSM (methylsulfonylmethan), chondroitin sulfát, kyselina L – askorbová (vitamin C), regulátor kyselosti kyselina jablečná, koncentrát z červené řepy, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, sladidla acesulfam K a sukralóza, sodná sůl kyseliny hyaluronové, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), cholekalciferol (vitamin D), barvivo beta karoten. Může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.
Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.

NUTREND Flexit drink...

367,00 Kč