0

COSMOS XL Náplasti na větší puchýře 45x75 mm 5 ks

Hydrokoloidní náplasti na ochranu a léčbu puchýřů.
Více informací
Cosmos
Skladem
115,00 Kč Vč. DPH

(23,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COSMOS XL Náplasti na větší puchýře 45x75 mm 5 ks

Náplasti na puchýře chrání dvojnásobně puchýř před nepříjemným tlakem a třením. Náplast je extra velká, průhledná, účinně tlumí bolest a umožňuje lepší hojení díky hydrokoloidnímu polštářku. Nedráždí zdravou pokožku. Vydrží i několik dní bez nutnosti výměny. Hydrokoloidní gelový polštářek vytváří ideální vlhké prostředí pro rychlé a bezproblémové hojení. Funguje jako dočasná „druhá kůže“, zmírňuje bolest a snižuje riziko zanícení. Polštářek se k ráně nepřilepí, zamezuje také vzniku strupů.
Cosmos

Parametry

EAN
4052199203959
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
5 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Hartmann-rico
Každá náplast je balena samostatně v praktickém ochranném obalu. Aplikujte ji na suchou, čistou a nemastnou pokožku. Náplast vydrží na ráně několik dní – odstraňte ji teprve ve chvíli, kdy se sama začne uvolňovat. Pokud potřebujete náplast odstranit dříve, navlhčete ji krátce teplou vodou. Nepoužívejte náplast na zanícenou, krvácející nebo mokvající ránu. Pacienti trpící cukrovkou by měli způsob ošetření a krytí rány vždy konzultovat s lékařem.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

COSMOS XL Náplasti na větší...

115,00 Kč