0

Compeed Náplast na opary 15 ks

Náplast vytváří optimální prostředí pro hojení oparů a zároveň vydrží na místě až 12 hodin.
Více informací
Compeed
Skladem
245,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Prostředek k léčbě oparů, který ránu uzavírá a zároveň hojí. Vyvinut ke skrytí a ochraně oparu, aniž se zpomalí hojení. Unikátní technologie Hydrokoloid-075 působí jako druhá kůže a vytváří vlhké prostředí, které je optimální pro hojení rány. Compeed náplast poskytuje úlevu od příznaků oparu: brnění, svědění, pálení, zarudnutí, otok, puchýř, strup. Zmírňuje tvorbu puchýřků, omezuje tvorbu strupu a snižuje riziko přenosu viru. Přes náplast lze nanášet make-up nebo rtěnku. Poskytuje diskrétnost během celého dne.

Compeed

Parametry

EAN
3663555002157
3663555002157
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
15 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Laboratoire HRA Pharma

Naneste náplast při prvních příznacích oparu, obvykle při pocitu brnění či svědění. Umyjte si ruce. Odstraňte aplikátor z obalu a podržte jej za konce oběma rukama. Jemně zatáhněte za oba konce ve směru šipek na aplikátoru, dokud napůl neodhalíte přilnavou část. Nedotýkejte se přilnavé strany náplasti. Jemně přitlačte napůl odhalenou část náplasti prstem, aby náplast pevně držela na oparu. Jemným pohybem pomalu stáhněte konec aplikátoru dolů a směrem od pokožky, dokud náplast nesklouzne z aplikátoru. Na náplast můžete nanést make up či rtěnku. Po aplikaci si umyjte ruce. Dokud náplast drží na místě, není třeba ji vyměňovat nebo odstraňovat. Jakmile se začne oddělovat od kůže, je třeba ji vyměnit za novou. Odstraňte náplast jemným tahem podél pokožky (opačným směrem než byste ji strhávali). Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné používat hydrokoloidní náplast COMPEED nepřetržitě ve dne i v noci až do úplného zahojení oparu.

Před a po nanesení náplasti si umyjte ruce. Neodstraňujte náplast, aby mohla rána tzv. dýchat. Toto je naopak kontraproduktivní a může prodloužit dobu hojení. Nepoužívejte v kombinaci s krémy, náplast by pak na oparu nedržela a nemohla tak poskytnout celkovou léčbu. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Compeed Náplast na opary 15 ks

245,00 Kč