0

COSMOS Náplasti na odřeniny 85x100 mm 4 ks

Speciální náplast Cosmos na odřeniny poskytuje díky léčivému polštářku rychlou první pomoc při drobných poraněních. Hojení je urychleno až o několik dní. Hydrokoloidní polštářek zajišťuje tzv. vlhké hojení, které je efektivní a velmi účinné.
Více informací
Cosmos
Skladem
115,00 Kč Vč. DPH

(28,75 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COSMOS Náplasti na odřeniny 85x100 mm 4 ks

Léčivý hydrokoloidní polštářek umožňuje ponechat náplast na poranění několik dní bez ztráty účinnosti. Průhledná náplast umožňuje lepší kontrolu poranění. Náplast je voděodolná a zároveň prodyšná. Zamezuje tvorbě strupu a nepřisychá k odřenině. Tlumí bolest a urychluje hojení. Náplast Cosmos se používá při ošetření odřenin především na loktech a kolenou, pro které je tvarově uzpůsobená. Použít ji však můžete i na odřeniny v ploše pokožky. Náplasti Cosmos na odřeniny se používají samostatně, možná je kombinace s léčivými mastmi.
Cosmos

Parametry

EAN
4049500487504
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
4 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Hartmann-rico
Po vyjmutí náplasti z obalu aplikujte na suchou, čistou a nemastnou pokožku a ponechejte několik dní, než se začne náplast sama odlepovat, poté vyměňte nebo odstraňte a zlikvidujte. Pacienti trpící cukrovkou by měli ošetření kuřího oka i jiných drobných ran na nohou konzultovat s lékařem.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

COSMOS Náplasti na odřeniny...

115,00 Kč