0

DERMAPLIC Chladivá hydrogelová náplast 2 ks

Náplast pomáhá snižovat zvýšenou teplotu a horečku. Poskytuje příjemný chladivý efekt po dobu až 6-8 hodin. Jde o jednodušší a pohodlnější alternativu k mokrým kompresím.
Více informací
DERMAPLIC
Skladem
82,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Náplast může být kombinována s léky na snížení tělesné teploty (antipyretika). Poskytuje úlevu při drobných zraněních a popáleninách, očkování a pomáhá lépe snášet bolesti hlavy nebo migrénu.

35,8 - 37,4 °C - normální tělesná teplota

37 - 38 °C - zvýšená tělesná teplota

Nad 38,1 °C - horečka

Při horečce je vhodné užívat antipyretikum (užívat další antipyretikum s odstupem 4-6 hodin) Pokud teplota neklesá, zdravotní stav se zhoršuje nebo je teplota zejména u dětí nad 39 ° C, je třeba vyhledat lékařskou pomoc.

Balení obsahuje 2 náplasti: 4,5 cm x 11 cm.

DERMAPLIC

Parametry

EAN
8588004676497
8588004676497
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
2 ks
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Wooshin Labottach Co., Ltd.
Vyjměte náplast z obalu, odstraňte průhlednou fólii a nalepte náplast na čelo. Aplikujte na suchou a čistou pokožku. Náplast má dobrou přilnavost k pokožce a zároveň ji lze dobře odstranit.
Nosič: hydrogel, aktivní složka: voda.

Pouze pro vnější použití. Náplast není sterilní. Neaplikujte v okolí očí, úst, nosu a sliznic, na poškozenou či zanícenou pokožku. Při použití náplasti u dětí mladších 6 měsíců konzultujte použití s dětským lékařem. Děti by měly náplast používat pod dohledem dospělé osoby. Skladujte v suchu a chladu při pokojové teplotě. Aby se zabránilo vysychání náplasti, dbejte na to, abyste znovu uzavíratelnou nádobu dobře uzavřeli. Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

DERMAPLIC Chladivá...

82,00 Kč