0

TOPVET Indiferentní vodivý gel 600 ml

Neutrální gel používaný při sonografických, ultrazvukových, radiofrekvenčních a podobných vyšetřeních.
Více informací
Topvet
Skladem
54,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Neutrální, nedráždivý gel určený jako kontaktní médium použité při sonografických, ultrazvukových, radiofrekvenčních a podobných vyšetřeních pro zajištění kvalitního přenosu mezi hlavicí diagnostického/terapeutického přístroje a vyšetřované tkáně. Dobrá snášenlivost kůží. pH 5,5 až 6,0.

Bezproblémové aplikování, viskózní. Nekapající. Velmi dobré smáčení na kůži. Vynikající vodivost. Vhodné pro široké frekvenční rozsahy, které jsou v lékařských ultrazvukových aplikacích. Nejhlubší průnik a minimální sebereflexe. Nízká spotřeba. Teplotně stabilní při dodržení skladovacích podmínek.

Topvet

Parametry

EAN
8594060111803
8594060111803
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
600 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Green Idea
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
Používejte pouze se schváleným zařízením. Aplikujte přímo na kůži. Požadované množství gelu naneste na kůži. Množství závisí na velikosti vyšetřované a ošetřované části těla. Malé dávky jsou dostačující pro dosažení nepřetržitě vysílajících ultrazvukových vln. Pro zachování kontaktu snímače se při aplikaci vyžaduje minimální tlak. Nadměrný tlak může zhoršit výsledek. Po dokončení aplikace gel hygienicky a šetrně otřete papírovou utěrkou.
Aqua, Carbomer (Carboxyvinylpolymer), Glycerin (Glycerol), Sodium Hydroxide (Hydroxidsodný), 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Výrobek neobsahuje ftaláty, léčivé látky, tkáně ani krevní produkty.
Prostředek není určen na sliznici. Nepoužívejte pro intravaginální vyšetření a na nezdravé, popraskané nebo poškozené pokožce. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Pozorně čtěte návod k použití uvedený výše.

TOPVET Indiferentní vodivý...

54,00 Kč