0

TRIODERM CARE Chladicí sprej 200 ml

Chladicí sprej slouží pro rychlou úlevu od bolesti spojené s pohmožděním svalů, podvrtnutím kloubů, svalovými křečemi a jinými zraněními v důsledku nárazu, pádu nebo podvrtnutí a pro zmírnění bolesti při drobných zákrocích.
Více informací
TRIODERM
Skladem
106,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Chladicí sprej slouží pro rychlou úlevu od bolesti spojené s pohmožděním svalů, podvrtnutím kloubů, svalovými křečemi a jinými zraněními v důsledku nárazu, pádu nebo podvrtnutí a pro zmírnění bolesti při drobných zákrocích, jako je např. venepunkce před zavedením kanyly nebo katetru do žíly. Obsahuje nízkovroucí látky působící na postiženém místě jako lokální anestetikum.

VÝHODY

  • Široké spektrum využití/účinku - pohmoždění svalů, podvrtnutí kloubů, svalové křeče a zranění v důsledku nárazu, pádu nebo podvrtnutí.
  • Pro domácí i profesionální použití
  • Zmírnění bolesti při drobných zákrocích, např. venepunkce před zavedením kanyly nebo katetru do žíly i běžná drobná poranění.
  • Okamžitý chladivý účinek - zmírní na 3 minuty pocit bolesti a uvolní postižené místo.
  • Vhodný pro celou populaci. Pro děti od 3 let i pro diabetiky.
  • Rychlá úleva od bolesti, svalových křečí a rychlé uvolnění svalů.
TRIODERM

Parametry

EAN
8594013704694
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Aveflor a.s.

Sprej se nanáší stisknutím rozprašovače na kůži nad postiženým místem ze vzdálenosti 15 cm od povrchu těla, aplikuje se 2-3x opakovaným nástřikem po dobu 5 vteřin.

Butane, Propane, Isobutane.
Nestříkat delší dobu, ani z kratší vzdálenosti, aby nedošlo tvorbě omrzlin. Nepoužívat na obličej, krk, citlivé oblasti těla nebo otevřené rány. Nepoužívat v případě alergické reakce na některou z obsažených složek. Nepoužívat u dětí do 3 let. Použití u těhotných žen a v době kojení konzultovat s lékařem.

TRIODERM CARE Chladicí...

106,00 Kč