0

SYSTANE ULTRA zvlhčující oční kapky bez konzervačných látek 10 ml

Pro dočasné zmírnění pálení a podráždění v důsledku suchosti oka. Mohou být použity na každodenní zvlhčení povrchu očí při dlouhodobém i jednorázovém používání. Zdravotnický prostředek ve formě sterilního roztoku.
Více informací
Systane
Skladem
297,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zvlhčující oční kapky zmírňují přízanky suchého oka jako pálení a podráždění. Mohou být použity pro zvlhčení všech silikon-hydrogelových a měkkých (hydrofilních) kontaktních čoček pro zmírnění podráždění, nepohodlí a rozmazaného vidění. Bez konzervačních látek.
Systane

Parametry

EAN
300651507058
300651507058
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Aaaaa3
Před použitím protřepte. Podle potřeby nakapejte 1-2 kapky do každého oka. Aby se zamezilo kontaminaci přípravku, nedotýkejte se nikdy hrotem kapátka lahvičky žádného povrchu.
Polyethylenglykol 400, propylenglykol, hydroxypropyl guar, sorbitol, aminometylpropanol, kyselina boritá, chlorid draselný a chlorid sodný.
Před použitím protřepte. Podle potřeby nakapejte 1-2 kapky do každého oka. Aby se zamezilo kontaminaci přípravku, nedotýkejte se nikdy hrotem kapátka lahvičky žádného povrchu. Zdravotnický prostředek. Čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném používání.

SYSTANE ULTRA zvlhčující...

297,00 Kč