0

SYSTANE BALANCE oční kapky 10 ml

Zvlhčující oční kapky určené speciálně pro pacienty se syndromem suchého oka při dysfunkci Meibomských žláz. Poskytují dlouhodobou úlevu, chrání proti pálení a podráždění způsobeného suchostí očí.
Více informací
SYSTANE
Skladem
305,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Systane Balance oční kapky jsou opatřeny speciálním systémem LipiTech™ s aktivní zvlhčující složkou. Unikátní složení přípravku pomáhá dlouhodobě obnovovat důležitou součást slz - lipidovou vrstvu a déle chránit před příznaky suchého oka. Kapky poskytují intenzivní úlevu s regeneračním dlouhotrvajícím účinkem.
SYSTANE

Parametry

EAN
8427324883812
8427324883812
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Aplikujte 1-2 kapky do postiženého oka podle potřeby a zamrkejte.
Přípravek obsahuje systém LipiTech a aktivní demulcent (zvláčňovadlo). Přídatnými látkami jsou kyselina boritá, dimyristoyl fosfatidylglycerol, edetan disodný, hydroxypropyl guar, minerální oleje, polyoxyl 40-stearát, POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001%, sorbitantristearát, sorbitol a deionizovaná voda.
Určeno výhradně k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek nepoužívejte, pokud dojde k jeho zabarvení či zakalení či pokud jste citliví na některé složky přípravku. Přípravek chraňte před znečištěním. Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat.

SYSTANE BALANCE oční kapky...

305,00 Kč