0

VIDISIC oční gel 1x10 g

Náhrada slzní tekutiny při nedostatečné produkci slz a při léčbě příznaků suchého oka. Přípravek mohou používat dospělí i děti, po konzultaci s lékařem rovněž těhotné a kojící ženy.
Více informací
VIDISIC

Velikost balení:

10 g
30 g
Skladem
79,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Oční gel Vidisic je vhodný pro suché a podrážděné oči, které potřebují ochranu a úlevu nebo podporu na celou noc. Vidisic je vhodný, jestliže trpíte chronickou poruchou související s menopauzou, diabetem, revmatoidní artritidou, sníženou produkcí slz, operací katarakty.Ideální pro uklidnění a zvlhčení velmi suchých očí, nebo v případě slzení očí. Vidisic díky své gelové formě podporuje všechny tři vrstvy slzného filmu. Jeho složky fungují jako přirozené slzy a napomáhají posilovat a podporovat slzný film zadržením vlhkosti. 2 až 3 aplikace denně postačí k omezení příznaků. Umožňují jasné vidění bez pocitu lepkavosti.
VIDISIC

Parametry

EAN
4030571001737
4030571001737
Cesta podání
Oční
Léková forma
Gel
Velikost balení
10 g
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Dr. Gerhard Mann
Pokud lékař nedoporučí jinak, obvyklá dávka přípravku je 1 kapka do spojivkového vaku 3 až 5krát denně. Doporučuje se nakapat do oka i 30 minut před spaním. Po vkapání pohybujte okem, aby se gel rovnoměrně rozptýlil.
Léčivou látkou je carbomerum 980 v množství 2,0 mg v 1 g očního gelu. Pomocnými látkami jsou cetrimid, sorbitol, hydroxid sodný, voda na injekci.
Nepoužívejte přípravek Vidisic jestliže jste alergický(á) na karbomer nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

VIDISIC oční gel 1x10 g

79,00 Kč