0

HemoStop Gel Max 75 ml

Účinný zdravotnický prostředek při hemoroidech s obsahem 12 rostlinných extraktů, díky nimž má hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerující, chladivý a čistící účinek. Vhodný také pro těhotné a kojící ženy.
Více informací
HemoStop
Skladem
180,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hydrogelová vrstva vytváří na konečníku příznivé podmínky pro aktivaci přirozených regeneračních a protizánětlivých mechanizmů. Přípravek obsahuje dubovou kůru, boswellii, třezalkovou a světlíkovou nať, měsíčkový květ, řebříčkovou nať, květ violky, jitrocelový list, květ slézu, bezový květ, přesličkovou nať a list aloe. HemoStop Gel Max je vhodný k užití při poruchách funkce konečníku spojených se vznikem hemeroidů, při svrbění, štípání a pálení konečníku, při opruzení konečníku. Přípravek je šetrný, nešpiní a nedráždí.
HemoStop

Parametry

EAN
8594059734976
8594059734976
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
2–3krát denně naneste přiměřené množství gelu na postižený konečník. Doporučená doba aplikace je 5–10 dní, aplikujte na čistý konečník. Přípravek vystačí minimálně na 60 aplikací.
Aqua, Quercus Robur Extract, Hypericum Perfora-tum Extract, Euphrasia Rostkoviana Extract, Calendula Offi cinalis Extract, Achillea Millefolium Extract, Viola Odorata Extract, Plantago Lanceolata Extract, Malva Mauritiana Extract, Sambucus Nigra Extract, Equisetum Arvense Extract, Vitis Vinifera Oil, Butyrospermum Parkii, Caprylyl glycol/Phenoxy­ethanol/Hexyle­ne glycol, Propylenglycol, Carbomer, Polysorbate 20, Boswellia Serrata Extract, Sodium Hydroxide, Aloe Vera Leaf Extract, Parfum.
Nepoužívat v případě alergie na některou obsaženou složku. Neaplikovat na poraněnou kůži. Případné krátkodobé štípání je možnou přirozenou reakcí na přípravek, nikoliv nežádoucím projevem. Nepoužívat po uplynutí data spotřeby. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření. Skladovat mimo dosah dětí.

HemoStop Gel Max 75 ml

180,00 Kč