0

CENTRUM pro ženy 90 tablet

Doplněk stravy obsahující komplex vitamínů, minerálů a stopových prvků. Speciálně navržen pro podporu zdraví žen a nově obsahuje zvýšené množství vitaminu D.
Více informací
CENTRUM

Velikost balení:

Skladem
663,00 Kč Vč. DPH

(7,37 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

CENTRUM pro ženy 90 tablet

Centrum pro ženy obsahuje vitamíny A, B12, B1, B6, C, K, E, D3, zinek, železo, B2, měď, hořčík, jód, selen, molybden, chrom, fosfor, vápník, niacin a biotin.

  • Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu a k udržení normálního stavu kostí.
  • Biotin a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů a pokožky, selen přispívá k udržení normálního stavu nehtů.
  • Kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a také k normální krvetvorbě a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
  • Vápník, vitamin D a vitamin K jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí.
  • Jód podporuje normální činnost štítné žlázy.

Přípravek je bez cukru a je vhodný pro osoby s nesnášenlivostí lepku.

CENTRUM

Parametry

EAN
5054563200501
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pfizer Consumer manufacturing Italy s.r.l. Aprilia
Pfizer Consumer manufacturing Italy s.r.l. Aprilia
1 tableta 1x denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.
Hydrogenfosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrose; vitamín C (kyselina L-askorbová), protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, talek; fumarát železnatý, vitamín E (DL-alfa- tokoferylacetát), nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, oxid zinečnatý, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin-mononitrát), betakaroten, rostlinný olej (kokosový a palmový), síran měďnatý, vitamín A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), vitamin K (fylochinon), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), barviva: košenila, brilantní modř FCF.
Jestliže jste těhotná, poraďte se ohledně užívání s lékařem - doplněk stravy obsahuje vitamín A. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

CENTRUM pro ženy 90 tablet

663,00 Kč