1

GLENMARK Calcii carbonici 0,5 g 100 tablet

Přípravek je indikován k doplnění hladiny vápníku v organismu při jeho nedostatku (hypokalcémie), nebo při jeho zvýšené potřebě např.v těhotenství a při kojení, případně pro lepší hojení fraktur.
Více informací
GLENMARK

Velikost balení:

100 ks
50 ks
Skladem
166,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Calcii carbonici 0,5 tbl je kalciový přípravek doplňuje hladinu vápníku v organismu. Používá se k prevenci i léčbě hypokalcémie (nedostatku vápníku) při jeho nedostačujícím přívodu při těchto stavech a poruchách: těhotenství a kojení, hojení zlomenin a u starších osob jejich prevence (podávat s vitamínem D), eliminace traumat, dlouhodobá léčba kortikoidy, poruchy vápníkového metabolismu, alergické choroby vzniklé zejména v důsledku vrozené dispozice, jako např. atopický ekzém, tetanie tj. zvýšená nervosvalová dráždivost (křeče), křivice (rachitis), měknutí kostí (osteomalácie), řídnutí kostí (osteoporóza), alergické otoky hrtanu a hltanu, chronická zánětlivá onemocnění, různé kožní choroby (dermatózy).\n Přípravek mohou užívat dospělí, děti i mladiství.
GLENMARK

Parametry

SUKL kód
0017994
EAN
8595112610077
8595112610077
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
100 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Soli a ionty pro p.o. i parent.aplikaci
Dospělí užívají 2-4 tablety denně při preventivním podávání, při léčebném podávání lze dávku zvýšit podle doporučení lékaře. Dětem se podává ½-1 tableta denně. Bez porady s lékařem lze tablety užívat k prevenci po dobu 7-10 dnů, pak je vhodné poradit se s lékařem o další léčbě.
Léčivou látkou je calcii carbonas 0,5 g v jedné tabletě. Pomocnými látkami jsou monohydrát laktosy, pšeničný škrob, želatina, mastek, magnesium-stearát. Léčivou látkou je calcii carbonas 0,5 g v jedné tabletě. Pomocnými látkami jsou monohydrát laktosy, pšeničný škrob, želatina, mastek, magnesium-stearát.

GLENMARK Calcii carbonici...

166,00 Kč