1

ZINKOROT 25 mg 50 tablet

Léčivý přípravek s obsahem zinku, který je potřebný pro biologické procesy v lidském těle. Užívá se při stavech spojených s nedostatkem zinku, jako je například nachlazení, zvýšené vnímavosti k infekcím, zhoršeném hojení ran. Zinek je velmi důležitý pro správnou činnost imunitního systému.
Více informací
ZINKOROT
Skladem
213,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Zinkorot je léčivý přípravek obsahující jako léčivou látku zinek, což je stopový prvek potřebný pro biologické procesy v lidském těle.

Zinkorot se užívá při stavech spojených s nedostatkem zinku, a to v případech, kdy jeho přísun potravou dostatečně nepokrývá zvýšenou potřebu organismu na příjem zinku, např. při: stavech nachlazení, zvýšené vnímavosti k infekcím, zhoršeném/prodlouženém hojení ran.

Zinek je velmi důležitý pro správnou činnost imunitního systému. Pokud se do 14 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem. U ostatních stavů spojených s nedostatkem zinku (při zvýšené vnímavosti k infekcím a při zhoršeném/prodlouženém hojení ran) se přípravek užívá pouze na doporučení lékaře, který rozhodne o délce léčby.

ZINKOROT

Parametry

SUKL kód
0172754
EAN
4030674015655
4030674015655
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
50 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let.
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Soli a ionty pro p.o. i parent.aplikaci
Dospělí a dospívající od 12 užívají 1–2 tablety denně nalačno. Tablety je možné rozdělit tak, aby se užívala ½ tablety maximálně 4x denně. Při stavech nachlazení je doba léčby 5-10 dní. Neužívejte déle než 14 dnů.
Léčivou látkou je zincum 25 mg (jako zinci orotas dihydricus 157,36 mg) v jedné tabletě. Pomocnými látkami jsou koloidní bezvodý oxid křemičitý, mikrokrystalická celulosa, povidon K30, sodná sůl kroskarmelosy, mastek, magnesium-stearát.

Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

ZINKOROT 25 mg 50 tablet

213,00 Kč