1

NUTRICIUS Perfect new hair 2x100 tablet + Šampon s kofeinem 550 ml

Doplněk stravy pro krásné a pevné vlasy. S kofeinovým šamponem jako dárek.
Více informací
Nutricius
Skladem
484,00 Kč Vč. DPH

(2,42 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUTRICIUS Perfect new hair 2x100 tablet + Šampon s kofeinem 550 ml

Nutricius Perfect HAIR new obsahuje esenciální aminokyselinu L-methionin, která musí být tělu dodána potravou, jelikož ji lidský organismus nedokáže vytvořit. L-methionin je jednou z esenciálních aminokyselin, která se podílí na biosyntéze řady bílkovin. Perfect HAIR kofeinový šampon obsahuje kromě kofeinu také panthenol, lopuch a kopřivu. S tímto komplexem snižuje nadměrné vypadávání. Kofein má příznivé účinky na vlasy, aktivuje vlasové kořínky a růst. Panthenol má příznivý vliv na kvalitu a růst vlasů. Nejlepší výsledky se dosáhnou pravidelným používáním.
Nutricius

Parametry

EAN
8594169620244
Léková forma
Tablety
Velikost balení
200 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
6
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricius
Užívejte 1 tabletu 3x denně. Dostatečně zapijte tekutinou.
Perfect HAIR new - methionin 500 mg: L-methionin 500 mg v jedné tabletě. Oxid křemičitý, hydrogenfosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý, mikrokrystalická celulóza. Perfect HAIR kofeinový šampon 550ml: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Propylen Glycol, Urtica Dioica Leaf Ex., Radix barnadae Root ex., Caffeine, PEG-7 Glyceryl Cocate, Polyquarternium- 7, D-Panthenol, Parfum, Citric Acid, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3 Diol.
Vhodné pro těhotné a kojící ženy a děti od 6 let. Ukládejte mimo dosah malých dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Pokud tablety zapáchají po síře, není to na závadu. Dodržujte doporučené dávkování.

NUTRICIUS Perfect new hair...

484,00 Kč