0

VITABALANS Biotin Collagen Skin Beauty 120 tablet

Doplněk stravy s kombinací klinicky testovaného kolagenu Verisol® P, kyseliny hyaluronové, biotinu, vitamínu C a zinku. Pro komplexní vnitřní výživu, zpevnění a hydrataci pleti.
Více informací
VITABALANS
Skladem
415,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kolagen je hlavní bílkovinou obsaženou v kůži a je odpovědný za udržování pevnosti pokožky. Nejvíce kolagenu je v kůži obsaženo ve věku 15-20 let a později se jeho obsah postupně snižuje. Mezi 25-30 rokem se deficit kolagenu začne projevovat suchou pletí a tvorbou jemných vrásek. Zhruba od 30. roku života přicházíme o 1 až 2% kolagenu každý rok. S nástupem menopauzy ztrácí kolagenová vlákna svůj objem ještě rychleji. Postupné ubývání kolagenu ovlivňuje především vzhled a vlastnosti pokožky. Začneme pozorovat, že naše pokožka ztrácí svou pevnost a pružnost, zhoršuje se její hydratace a na tváři se nám objevují jemné linky a vrásky.

Hydrolyzovaný kolagen se snadno vstřebává a má v těle vysokou biologickou dostupnost, což vede ke krásné a pevné pleti a jejímu mladistvějšímu vzhledu. Kromě kolagenových peptidů Verisol® P obsahuje Biotin Collagen také kyselinu hyaluronovou, biotin, vitamín C a zinek – živiny, které zvyšují účinek kolagenu a pomáhají zlepšovat kvalitu pokožky. Kyselina hyaluronová je přirozenou látkou těla a většinou se vyskytuje v pokožce, kde na sebe váže vodu, a tím udržuje pokožku hydratovanou a vyhlazenou. Biotin a zinek vyživují pokožku zevnitř a přispívají k normálnímu zdravému stavu pokožky. Vitamín C je potřebný už v první fázi produkce kolagenu, vlastně odpovídá za základní vlastnost kolagenu, tj. jeho pevnost.

VITABALANS

Parametry

EAN
6410530053775
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Dospělí užívají 3 tablety denně. Tabletu polkněte a zapijte vodou.
Verisol P-kolagenové peptidy (vepřové), plnidla (fosforečnan vápenatý, hydroxypropylceluloza), hyaluronát sodný, L-askorbová kyselina, emulgátor (hořečnaté soli mastných kyselin), citrát zinečnatý, D-biotin. Neobsahuje sacharózu, laktózu ani lepek.
Není určeno pro děti a těhotné či kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí.

VITABALANS Biotin Collagen...

415,00 Kč