0

PHYTENEO Methionin komplex 90 kapslí

Doplněk stravy vhodný pro podporu perfektní kondice vlasů, nehtů a pokožky.
Více informací
PHYTENEO
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Methionin Komplex dodává tělu řadu důležitých látek, přispívajících k optimálnímu stavu vlasů, nehtů a pokožky.

Vysoké množství esenciálních aminokyselin (500 mg methioninu a 100 mg cysteinu v denní dávce) s vynikající vstřebatelností. Tyto látky jsou důležitou součástí proteinu keratinu, který je základním stavebním kamenem pro vlasy a nehty.

Vyvážený komplex vitamínů skupiny B (B1 - 2,8 mg, B2 - 10 mg, B5/panthenol - 80 mg, B6 - 2 mg, B7/biotin - 0,3 mg v denní dávce).

Výrobek je obohacen o výtažky z dýňových semínek, přesličky rolní a sladu.

BENEFITY

  • extrémně vysoký obsah účinných látek
  • vysoce vstřebatelná forma
  • obsahuje přírodní složky

Hlavními účinnými látkami jsou esenciální aminokyseliny methionin a cystein v aktivní L-formě a ve vysoké koncentraci (500 mg L-methionin a 100 mg L-cystein v denní dávce). Tyto aminokyseliny jsou nezbytnou součástí keratinu, základního stavebního kamene vlasů a nehtů.

Kapsle obsahují komplex vitaminů skupiny B. Thiamin (B1) přispívá k normální psychické činnosti a fungování nervové soustavy. Riboflavin (B2) má podstatný vliv na udržování normálního stavu pokožky. Zároveň přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a napomáhá k normálnímu metabolismu železa. Kyselina pantothenová (B5) se účastní metabolismu všech živin v těle a přispívá k jeho normalizaci. Její dostatečný příjem vede ke snižování míry únavy a vyčerpání. Pyridoxin (B6) přispívá k regulaci hormonální aktivity a normálnímu energetickému metabolismu. Podílí se také na snížení míry únavy a vyčerpání. Biotin (B7) přispívá k udržování normálního stavu pokožky, vlasů a sliznic.

Součástí doplňku jsou přírodní složky. Extrakt z přesličky rolní je bohatým zdrojem křemíku, přispívá k normálnímu stavu pokožky, vlasů a nehtů. Extrakt z tykve obecné je připravený speciálně vyvinutou technologií a obsahuje velké množství fytosterolů. Přírodní sladový výtažek  slouží jako bohatý zdroj bílkovin, vitaminů a minerálních látek, působí blahodárně na celkový stav organismu.

PHYTENEO

Parametry

EAN
8594071270650
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Neofyt spol. s r.o.
2 kapsle ráno, 1 kapsle večer během jídlaKapsle zapijte dostatečným množstvím tekutiny, nejlépe neslazeným čajem nebo vodou.Je nutné užívat produkt dlouhodobě, abyste viděli plné výhody. Doporučená doba užívání je 2-3 měsíce.
L-methionin, L-cystein, vitamin B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B7 (biotin), vitamin B5 (calciipantothenas), extrakt z přesličky rolní, extrakt ze semen tykve obecné, sladový výtažek**. Přídatné látky: oxid křemičitý (E 551), stearan hořečnatý (E 470b), želatina, čištěná voda, uhličitan vápenatý (E 170), modifikovaný škrob (E 1450). **Velmi nízký obsah lepku. Při dodržení doporučeného dávkování je výrobek vhodný pro celiaky.
Výrobek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy a pro osoby s otoky srdce nebo ledvin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

PHYTENEO Methionin komplex...

288,00 Kč