0

DUCRAY Melascreen Ochranný krém SPF50+ 50 ml

Denní krém proti skvrnám. S velmi vysokou ochranou. Chrání pleť před UVB, krátkým a dlouhým UVA zářením, modrým světlem a škodlivými účinky znečištění. Doporučujeme zejména pro každodenní použití na suchou pleť.
Více informací
DUCRAY
Skladem
457,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ochranný krém má dvojí účinek na hnědé skvrny a stárnutí pleti:

Kyselina azelová - zmírňuje vzhled hnědých skvrn a zároveň působí antioxidačně.

Triasorb - patentovaný sluneční filtr poskytuje vysokou ochranu SPF50+ s velmi širokým spektrem, které chrání pokožku před škodlivými účinky UVB/UVA záření a modrého světla až do vlnové délky 450 nm.

Krém bez parfemace má jemnou texturu a zajišťuje hydrataci pro všechny odstíny pleti. Hodí se jako podklad pod make-up. Je voděodolný.

Přípravek je vhodný pro těhotné a kojící ženy. Nekomedogenní. Vyvinutý s cílem minimalizovat riziko alergických reakcí.

Výhodou je klinicky ověřená účinnost na všech odstínech pleti.

DUCRAY

Parametry

EAN
3282770389296
3282770389296
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique GmbH
Akce
ADerma
Atoderm
Pro každodenní použití dle potřeby. Před každým pobytem na slunci naneste 1 kapku přípravku (2 mg/cm2) na obličej, krk, dekolt a ruce.
WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. ETHYLHEXYL TRIAZONE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. GLYCERYL STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. STEARYL ALCOHOL. VP/EICOSENE COPOLYMER. AZELAIC ACID. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. RED 33 (CI 17200). SODIUM HYDROXIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.
K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením.

DUCRAY Melascreen Ochranný...

457,00 Kč