0

BIODERMA Matricium 30x1 ml

Regenerační produkt. Stimuluje obnovu pleti - dermatologicky INOVACE 100% inspirovaná pokožkou
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
1 049,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

MATRICIU vytváří ideální buněčné prostředí, takže pokožka znovu získá svou regenerační schopnost. Je složeno pouze z látek, které se přirozeně nacházejí v pokožce a jsou základem pro život, fungování a regeneraci buněk. Pokožka obnoví své původní biologické funkce a vlastní regeneraci.Tím, že čerpá z JEDINEČNÉHO STATUSU, není MATRICIUM™ kosmetický nebo léčivý produkt, ale ZDRAVOTNICKÁ POMŮCKA. Jeho 100 % biomimetické složení je definováno podle norem farmaceutického průmyslu a zaručuje nejvyšší dermatologickou bezpečnost.
Bioderma

Parametry

EAN
3401044783077
3401044783077
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte celou ampulku na obličej a dekolt 1x denně, vždy večer po vyčištění pleti. Jemně vmasírujte, než se úplně vstřebá. Kůra trvá 30 dní a je vhodné ji opakovat 4x do roka.
AQUA/WATER/EAU, SODIUM CHLORIDE, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, ALANYL GLUTAMINE, DISODIUM PHOSPHATE, ARGININE HCL, SODIUM ACETATE, LACTIS PROTEINUM/WHEY PROTEIN/PROTEINE DU PETIT LAIT, SERINE, LEUCINE, MAGNESIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, MANNITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, RHAMNOSE, XYLITOL, VALINE, SODIUM PYRUVATE, LYSINE HCL, HISTIDINE HCL, PROLINE, CYSTEINE HCL, HYDROXYPROLINE, GLUTAMIC ACID, ASPARAGINE, THREONINE, INOSITOL, ADENINE, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLYCINE, METHIONINE, TYROSINE, PHENYLALANINE, TRYPTOPHAN, LACTIC ACID, ISOLEUCINE, SODIUM SULFATE, FOLIC ACID, FERROUS SULFATE, CALCIUM PANTOTHENATE, THIAMINE HCL, PYRIDOXINE HCL, NIACINAMIDE, ASCORBIC ACID, THYMIDINE, CYANOCOBALAMIN, THIOCTIC ACID, RIBOFLAVIN, SODIUM METASILICATE, ZINC SULFATE, ADENOSINE, GUANINE, DEOXYRIBOSE, RIBOSE, BIOTIN, AMMONIUM MOLYBDATE, AMMONIUM VANADATE, COPPER SULFATE, MANGANESE CHLORIDE. [BI 575]
V případě častějšího použití se poraďte s lékařem. Pečlivě si přečtěte příbalový leták.

BIODERMA Matricium 30x1 ml

1 049,00 Kč