0

ALPA Start masážní emulze hřejivá 1000 ml

K přípravné masáži svalu před sportovním anebo namáhavým pracovním výkonem. Se zázvorem a bylinnými extrakty.
Více informací
Alpa

Velikost balení:

1000 ml
210 ml
Skladem
149,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kombinace extraktu zázvoru, kafru a Vanillyl Butyl Ether (látky, která příjemně voní po vanilce a nevyvolává pálení a svedení) mají výrazně hřejivé a prokrvující účinky na svaly. Obsahuje kreatin, který urychluje regeneraci a pomáhá zlepšit fyzickou kondici.

Zázvorník lékařský neboli zázvor je prastará kulturní plodina. Léčivou drogou je oddenek, který je poměrně mohutný, hlízovitý a dužnatý. Má typické aroma a štiplavou chuť. V tradičním přírodním léčitelství se zázvor používá při špatném prokrvení končetin. Díky svému protizánětlivému působení může být velmi účinným pomocníkem lidí trpících revmatoidní artritidou. Blokuje důležité mediátory zánětu a tlumí i otok. Působí navíc jak proti chronickým, tak proti akutním zánětům. Používá se ve formě obkladů a mastí.

Značka Alpa je právem označována jako tradice české kosmetiky. Stabilní a prosperující společnost je na našem trhu již desítky let a spolehlivě pečuje o pokožku celých generací českých i zahraničních rodin. Alpa využívá inovativní technologie i tradiční výrobu, vlastní několik certifikátů a osvědčení. Její výroba je podpořena odbornými studiemi a vlastní i ocenění z kosmetického veletrhu BEAUTY EXPO 2006.

Alpa

Parametry

EAN
8594001774210
8594001774210
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Emulze
Velikost balení
1000 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Alpa
Masírujte dle potřeby, v případě úlevy, či před sportovním výkonem.
Výrobek obsahuje extrakt ze zázvoru, kreatin, kafr a další složky.
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Creatine, Dipropylene Glycol, Vanillyl Butyl Ether, Carbomer, Zingiber Officinale Root Extract, Alcohol Denat., Allantoin, Tocopheryl Acetate, Camphor, Triethanolamine, Parfum, Methylparaben, Ethylparaben, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, CI 14720, CI 15985, CI 73015, Cinnamal, Citral, Eugenol, d-Limonene, Linalool.
U citlivých jedinců se může vyskytnout alergická reakce na některou z aktivních látek přípravku. Před aplikací doporučujeme prověřit vlastní snášenlivost přípravku na malé části pokožky na předloktí.

ALPA Start masážní emulze...

149,00 Kč